eAr canDy

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Αποκλειστική συνέντευξη απο Pixie Mud!















Το σχεδιαστικό δίδυμο του brand Pixie Mud, που προκάλεσε αίσθηση και κατάφερε να αποσπάσει το βραβείο Best Trendsetter του MTV στο 12ο Αthens Exclusive Designers Week μας έδωσε τη πρώτη τους αποκλειστική συνέντευξη.
Η Πάμελα Σιέτος και η Μαίρη Θεοδωρακάκη μας μίλησαν για τη μόδα, για τη συλλογή που παρουσίασαν στο AXDW αλλά μας έδωσαν και στυλιστικές συμβουλές για το χειμώνα  αυτό ! Remember their names γιατί ήρθαν για να μείνουν!

----Τι είναι μόδα;
Mary:Η μόδα είναι ένα εργαλείο απο την άποψη ότι ορίζει τις τάσεις και κρατάς αυτά που σου ταιριάζουν στο προσωπικό σου στυλ. Η παγίδα είναι το ανάποδο όταν δεν υπάρχει το στυλ και ακολουθείς τυφλά την μόδα για να είσαι αποδεκτός και να ανήκεις κάπου.

----Ποιος είναι σχεδιαστής - πρότυπο για εσάς ;

Pamela:Κάθε σχεδιαστής έχει κάτι να πεί μέσα απο τις δημιουργίες του και αυτό είναι που εμένα προσωπικά με καθηλώνει.Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες βρίσκω τις δημιουργίες του οίκου Alexander McQueen και Gareth Pugh.
Mary:Κορυφαίοι σχεδιαστές κατά την γνώμη μου έιναι ο Marc Jacobs kai o Alexander Wang.
                             


-----Τι αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία της 1ης σας συλλογής;
Pamela:Στην πρώτη συλλογή θέλαμε να παντρέψουμε το sexy στοιχείο των pin up girls του 50's με το playful attitude των 60΄s.
Mary:H λιτή και ιδιαίτερη κομψότητα των ρούχων είναι εμπνευσμένη για μία σύγχρονη pin up girl.To 50's ύφος και τα γεωμετρικά 60's κοψίματα της συλλογής δίνουν την ανάλαφρη και παιχνιδιάρικη αίσθηση που όλες οι γυναίκες θέλουμε το καλοκαίρι!




















----Ποιό είναι το βασικό κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει απο την γκαρνταρόμπα μας αυτό το χειμώνα;
Mary:Leather black jacket with studs!

----Ποια η φιλοσοφία με την οποία δημιουργήσατε την εταιρεία σας;
Pamela:Θέλαμε να ενώσουμε τη διαφορετικότητα μας και να δούμε τι αποτέλεσμα θα είχε αυτή  η συνεργασία.

----Τι θα συμβουλεύατε τις αναγνωστριές μας να αποφύγουν αυτο το χειμώνα;
Mary:Ας κάνουμε όλοι μία προσπάθεια,ας σταυρώσουμε όλες τα δαχτυλάκια μας και ας ευχηθούμε να μη δούμε ΚΑΙ φέτος το χειμώνα άσπρες δερμάτινες μπότες με Jeans.Όχι άλλες μπότες με σούρες και ξεβαμμένα Jeans!Όχι άλλο κάρβουνο!Αυτοσχεδιάστε, τολμήστε!




















----Πως θα χαρακτηρίζατε την 1η σας συλλογή με 3 λέξεις;
Pamela: Elegant,playful,easy to wear.

----Τα ρούχα σας απευθύνονται σε κάποιο συγκεκριμένο τύπο γυναίκας;
Pamela:Tα ρούχα μας δεν απευθύνονται σε κάποιο συγκεκριμένο τύπο .Κάθε κομμάτι θα μπορουσε να ενταχθεί στη γκαρνταρόμπα μίας γυναίκας με δυναμισμό και κομψότητα.
Mary:Απευθύνονται σε κάθε σύγχρονη γυναίκα που αγαπάει τη μόδα και την προσαρμόζει στην καθημερινή της ζωή.
                               
-----Πως αισθάνεστε που για 1η φορά συμμετείχατε στην AXDW και φυσικά που κερδίσατε το βραβείο trendsetter;
Pamela:Ήταν πραγματικά μία φοβερή εμπειρία.Η όλη διαδικασία μας δίδαξε πολλά.Οι άνθρωποι που εργάζονται εκεί είναι φοβεροί επαγγελματίες και τους ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας έδωσαν για να παρουσιάσουμε τη δουλειά μας.
Mary:Ήταν απίστευτη εμπειρία και χαίρομαι ιδιαίτερα που μας δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστούμε με αξιόλογους ανθρώπους.Έπειτα είναι όλη αυτή η εμπειρία του backstage,της αγωνίας..Συναισθήματα που με κάνουν να ανυπομονω να το ξαναζήσω.Τώρα όσον αφορά το βραβείο ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε και αυτό όχι λόγω του ότι δεν πιστεύαμε στη συλλογή μας αλλά γιατί υπήρχαν 11 πολύ αξιόλογες υποψηφιότητες!Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να πούμε συγχαρητήρια σε όλους όσους διαγωνίστηκαν και φυσικά στον best new designer Stylianos!



----Και ένα τραγουδάκι για τoυς αναγνώστες μας;

   

----Ευχαριστούμε πολύ τη Μαίρη Θεοδωρακάκη και τη Πάμελα Σιέτου για τη συνέντευξη που μας παραχώρησαν και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία,αν και για αυτό το δίδυμο η επιτυχία είναι δεδομένη!

Μπορείτε να βρείτε ολόκληρη τη collection τους και όλα τα νέα για Pixie Mud. στo εξής link: http://www.facebook.com/pages/Pixie-Mud/383236041756913




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου