eAr canDy

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Leather thing!

Κυρίαρχη τάση της σεζόν αποτελούν τα δερμάτινα καθώς έχουν επανέλθει δυναμικότατα στις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων και αποτελούν must have κομμάτια της φετινής μας γκαρνταρόμπας. Η λύση της δερματίνης ωστόσο αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή για τις fashionistas με οικολογική συνείδηση!
Μερικοί απο τους οίκους που είναι υπεύθυνοι για την αναβίωση αυτής της τάσης είναι οι Marc Jacobs, Antonio Berardi, Marios Schwab, Moschino, Alexander McQueen,Gucci,Proenza Schouler,Mulberry,Givency,Thomas Tait,Balmain,Cedric Charlier,DKNY,Givenchy και Versace.
Versace
Versace
Balmain
Givency




















Δερμάτινα jackets, mini coats και τα κλασσικά παλτό είναι απο τα βασικά outwears, ενώ hot κομμάτια της σεζόν αποτελούν τα δερμάτινα ή δερματίνι φουστάνια με κυρίαρχα χρώματα το μαύρο,το μπορντό και το σκούρο καφέ. Επιπλέον απο τις πασαρέλες δεν έλειψαν οι δερμάτινες φούστες σε λιτές γραμμές και διάφορα μήκη.

Givenchy
Givenchy
Yves Saint Laurent
Balmain
                                                   
Όσο για τα παντελόνια, εκείνα σε γραμμή cigarette σαφώς και συμπεριλαμβάνονται στα trends αυτού του χειμώνα αλλά εκείνα που κάνουν την διαφορά για φέτος είναι τα baggy leather pants και τα δερμάτινα σορτσάκια, τα οποία χαρίζουν style και κομψότητα. H θηλυκότητα και ο δυναμισμός που αποπνέουν είναι αναμφισβήτητη ιδίως αν συνδυαστούν σωστά. Τα στοιχεία των αξεσουάρ που ταιριάζουν με leather look είναι κυρίως αυτα που έχουν gothic ύφος. Έτσι λοιπόν οπότε μπορείτε να φορέσετε άνετα studs ή αλλιώς τρουκς,σταυρούς,skulls κλπ.

Versace
Givenchy
Cedric Charlier
Givenchy




Σημαντική προυπόθεση είναι οι λεπτομέρειες και τα αξεσουάρ αυτά να είναι διακριτικά
και να μην βαραίνουν το σύνολο.Δεν πρέπει να παραλείψουμε ότι οι λεπτομέρειες με γούνα και δαντέλες για πιο βραδυνές εμφανίσεις αλλά και ο συνδυασμός δέρματος με oversized πλεκτές μπλούζες και βαμβακερά αποτελούν μία πολύ stylish and chic επιλογή.
Προσοχή! Αποφύγετε τα πολύ βαριά σχέδια,το πολύ έντονο μακιγιάζ και τα υπερβολικά κοσμήματα σε αυτό το look στην καθημερινότητα σας,άλλωστε όλοι γνωρίζουμε ότι το μυστικό της κομψότητας κρύβεται στην απλότητα!

Δείτε παρακάτω τo παρακάτω βίντεο με τα leather trends που παρουσιάστηκαν για αυτή τη σεζόν στις επιδείξεις μόδας σε Παρίσι,Λονδίνο,Μιλάνο και Νέα Υόρκη για να πειστείτε!!



Και ένα τραγουδάκι απο μας σε αυτό το style!










2 σχόλια: