eAr canDy

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Maison Martin Margiela for H&M - Η συνεργασία της χρονιάς


       
       

O οίκος Maison Martin Margiela ιδρύθηκε το 1988 με έδρα το Παρίσι ενώ την ίδια χρονιά κυκλοφόρησε και η πρώτη pret-a-porter γυναικεία του συλλογή. Εν έτη 2012 είναι ένα απο τα μεγαλύτερα brands με συλλογές σε ρούχα,υποδήματα και αξεσουάρ έχοντας καταστήματα σε πολλά σημεία παγκοσμίως. Το avant-garde ύφος του οίκου μαζί με τη δημιουργικότητα, την κουλτούρα της ανακύκλωσης και την εναλλακτική αισθητική, έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία διαχρονικών και μοναδικών συλλογών, που αψηφούν κάθε κανόνα κανονικότητας.






Σήμερα ο οίκος αυτός έρχεται σε συνεργασία με τα Η&Μ δημιουργώντας μία συλλογή τόσο με γυναικεία αλλά και ανδρικά ρούχα και αξεσουάρ,η οποία έχει ήδη προκαλέσει τις καλύτερες εντυπώσεις.Ήδη απο χθές είναι στη διάθεση του αγοραστικού κοινού τα κομμάτια της συλλογής αυτής και μπορείτε να τα αναζητήσετε σε 230 καταστήματα Η&Μ παγκοσμίως.



Kάθε κομμάτι έχει μία μοναδική ετικέτα που αφορά στην εποχή απο την οποία προήλθε μέσα απο αυτά τα 24 χρόνια απο την ίδρυση του οίκου.Η επανέκδοση αυτών των ρούχων με νέα υλικά και ανανεωμένα σχέδια σε προσιτές τιμές αποτελούν μία πολύ μεγάλη έκπληξη για το αγοραστικό κοινό κάνοντας τα κομμάτια αυτά ανάρπαστα! 


  Οι ξεκάθαρες γραμμές, οι εξωτερικές ραφές και τα οversize μεγέθη ,όπως βλέπετε, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της συλλογής επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά ότι η λιτότητα είναι συνώνυμο της κομψότητας! Εμείς σε αυτό το άρθρο σας παρουσιάζουμε τα 8 αγαπημένα μας outfits που είναι αποτέλεσμα αυτής της φοβερής συνεργασίας και τα φορούν συνεργάτες,celebrities και μοντέλα για τη προώθηση της καμπάνιας.                                                                                                             





                                                       



πηγη:http:www.styleite.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου