eAr canDy

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

"Love and Hate" project

Photos:Dimitris Vsd
Styling:Elizabeth Latsiou
Model:Dimitra Micheli
Text:Someone

Κι όλα αυτά τα θέλω 

Κι όλα αυτά τα βράδια. 

Σκέψεις που τυλίγονται πάνω από ένα βιβλίο,Όπως ο ήλιος που δύει μεσ’ τα σύννεφα.




Είναι στιγμές που θέλεις να σταθείς στο πιο ψηλό σημείο ,εκεί που θα είσαι απλά παρατηρητής των πάντων,ένα βήμα πιο κοντά στα σύννεφα και απλά να παραδοθείς στο ανάγνωσμα σου.Και μετά τσουπ!Έρχεσαι εσύ στο μυαλό μου και τα γράμματα μπροστά μου θολώνουν και εγώ χάνομαι σε μία νιρβάνα σκέψεων. Και μετά εμφανίζεται ο φόβος και βάζει το τοιχάκι του, τι λες; Θα το γκρεμίσεις;



Βιώνεις το μίσος τόσο ξαφνικά και βίαια σα να ήρθε απ’ το πουθενά.Και βλέπεις καθαρά πια ότι κρυβόταν πίσω από την αγάπη.Τόσο εύκολα..Τελικά ήταν τόσο κοντά.. Μα αν δε θες πραγματικά ,ποτέ δεν θα το δεις.




Συναισθήματα που σου έρχονται σαν δωράκια,κουτάκια που στην πραγματικότηταδεν ξέρεις τι περιέχουν μέσα.Ευχάριστη έκπληξη ή επερχόμενη τρικυμία;




Τόσο ακραία και όμως τόσο κοντινά συναισθήματαΒιώνεις αγάπη και μίσος με όρια τόσο δυσδιάκριτα..Δεν υπάρχει ούτε στον πιο μακρινό του μυαλού σου ορίζοντα.



Δώσαμε-Πήραμε-Προσφέραμε

Ανταλλάξαμε-Αλλάξαμε-Πετάξαμε

Aγαπήσαμε-Μισήσαμε-Μηδενίσαμε


Όπως η παράνοια που μπλέχτηκε με τη φαντασία και το όνειρο. Ναι ένα όνειρο..Καλό στην αρχή και μετά κακό,με αγάπη στην αρχή μα με μίσος στη συνέχεια..αποστροφή και θυμό. Έτσι μπαίνεις σε κόσμους που μόνο τα συναισθήματα μπορούν να σε οδηγήσουν.



Σου λένε να προσέχεις,ν’ αφεθείς,δεν θα ξαναπληγωθείς. Εμπιστεύεσαι ,αφήνεσαι και σαν εφιάλτης στον ύπνο σου μέσα,σε ξυπνά ο εαυτός σου, ο χειρότερος εχθρός σου,ο δημιουργός των μεγαλύτερων σου φόβων και σε πνίγει με αυτούς.





4 σχόλια:

  1. Teleies photo well done. enter to my giveaway http://daphniaslife.blogspot.gr/2013/02/giveawayohh-lala-jewls.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Love this one. You have such a fantastic blog mrs Lat!!
    Best Regards
    Miss Margaret Cruzemark
    http://margaretcruzemark.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. You are far too kind!! Love to hear that you appreciate my blog!! I am a big fan of yours as well! hope to combine one day our imagination as far as fashion is concerned!
      Best wishes
      Elizabeth Lat

      Διαγραφή